ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το ναυτικό του Μεξικού παραλαμβάνει ελικόπτερα Schweizer 300C

Το ναυτικό του Μεξικού παραλαμβάνει ελικόπτερα Schweizer 300C

Πρόσφατα το Ναυτικό του Μεξικού παρέλαβε δύο από τέσσερα συνολικά ελαφρά ελικόπτερα Schweizer Model 300C που κατασκευάζονται από την αμερικανική Schweizer Aircraft Corp.   

Τα πρώτα δύο ελικόπτερα παραδόθηκαν τον Οκτώβριο του 2006. Η Schweizer Aircraft Corp. είναι θυγατρική της γνωστής μας Sikorsky Aircraft Corp. Που με τη σειρά της αποτελεί επιχειρηματική μονάδα της United Technologies Corporation. Τα ελικόπτερα πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από το Μεξικανικό ναυτικό για την αρχική και προκεχωρημένη εκπαίδευση των χειριστών του. Για αυτό τον λόγο ο εξοπλισμός και των τεσσάρων αεροσκαφών περιλαμβάνει τα κατάλληλα όργανα για εκπαίδευση σε διαδικασίες πτήσης δι’ οργάνων (IFR). Η επιλογή των Schweizer 300C υπήρξε το αποτέλεσμα μίας τετραετούς διάρκειας διαδικασίας επιλογής. Το Schweizer Model 300C χρησιμοποιείται σήμερα ευρέως σε ποικίλες στρατιωτικές, πολιτικές και αστυνομικές χρήσεις και κυρίως την εκπαίδευση χειριστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.