ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αντικατάσταση των Siai Marchetti S-211 της Σιγκαπούρης από PC-21

Αντικατάσταση των Siai Marchetti S-211 της Σιγκαπούρης από PC-21

Νεότερα στοιχεία σχετικά με τον εκσυγχρονισμό του συστήματος εκπαίδευσης των χειριστών μαχητικών της αεροπορίας της Σιγκαπούρης, γνωστοποιήθηκαν με την ανακοίνωση του υπουργείου άμυνας της χώρας, της 11ης Ιανουαρίου.

Με βάση την ανακοίνωση αυτή τα πρώτα από τα 19 συνολικά νέα στροβιλοελικοφόρα εκπαιδευτικά αεροσκάφη Pilatus PC-21 αρχικού και βασικού σταδίου που θα αξιοποιηθούν για την εκπαίδευση των χειριστών της αεροπορίας της Σιγκαπούρης, θα παραδοθούν μέσα στον Ιούλιο του 2008 και σταδιακά θα αντικαταστήσουν τα στροβιλοκινητήρια Siai Marchetti S-211 τα οποία χρησιμοποιούνται στον ίδιο ρόλο τα τελευταία 22 χρόνια. Υπενθυμίζεται ότι τόσο το βασικό, όσο και το προκεχωρημένο και επιχειρησιακό στάδιο εκπαίδευσης των χειριστών της Σιγκαπούρης διεξάγονται στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Pearce όπου εδρεύει η 130η Μοίρα της Αεροπορίας της Σιγκαπούρης. Η ελβετική Pilatus εκτός από την υποστήριξη των αεροσκαφών, έχει αναλάβει και τη συντήρηση των συστημάτων προσομοίωσης που θα είναι εγκατεστημένα εκεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.