ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το σύστημα CSAR της Tadiran Spectralink τοποθετείται σε διάφορα ευρωπαϊκά ελικόπτερα

Το σύστημα CSAR της Tadiran Spectralink τοποθετείται σε διάφορα ευρωπαϊκά ελικόπτερα

Η Tadiran Spectralink, εταιρία μέλος του ομίλου Elisra, ανακοίνωσε ότι το κορυφαίο σύστημά της έρευνας και διάσωσης μάχης, ASARS-G εγκαταστάθηκε σε ελικόπτερα Agusta Westland EH-101 που ανέλαβαν υπηρεσία  πρόσφατα σε ευρωπαϊκή χώρα μέλος του ΝΑΤΟ.

Υπάρχει πρόθεση για εγκατάσταση του συστήματος και σε ελικόπτερα ΝΗ-90 που θα ενταχθούν σε υπηρεσία σε άλλη επίσης μη κατανομαζόμενη ΝΑΤΟϊκή χώρα. Η δεύτερη χώρα έχει προμηθευτεί και απροσδιόριστο αριθμό προσωπικών ασύρματο επιβίωσης PRC-434G/SV. Το σύστημα ASARS έχει εγκατασταθεί σε πλειάδα ελικοπτέρων και αεροσκαφών και ανήκει στην εξελισσόμενη κατηγορία προϊόντων της εταιρείας, που επιτρέπουν όχι μόνο ικανοποίηση των ειδικών αναγκών κάθε πελάτη αλλά και αναβάθμιση του υλικού SAR που αυτός διαθέτει ώστε να ικανοποιούνται νέες ανάγκες με συγκριτικά χαμηλότερο κόστος από αυτό που θα απαιτείτο για αγορά και υποστήριξη νέων συστημάτων.  Επιπλέον, τα συστήματα της εταιρείας είναι σχεδιασμένα για τέλεια και αρμονική συνεργασία με υπάρχοντα δίτκυα και εξοπλισμό επικοινωνιών για αποστολές Έρευνας και Διάσωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.