ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Αμερικανικό σύστημα αυτοπροστασίας προτείνεται για τα ελληνικά C-130

Αμερικανικό σύστημα αυτοπροστασίας προτείνεται για τα ελληνικά C-130

Την παρουσίαση πρότασης για την εγκατάσταση συστήματος αυτοπροστασίας και ηλεκτρονικού πολέμου (EW-Electronic Warfare Suite) παρουσίασαν χθες στην ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία) η κοινοπραξία των εταιριών SPAR (καναδική),  ITT (αμερικανική) και L3 (αμερικανική στην οποία ανήκει ουσιαστικά η SPAR).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εταιρίες δεσμεύτηκαν για την παράδοση του πρώτου συστήματος για τοποθέτηση στα C-130 εντός 18 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης. Το σύστημα που πρότειναν στη ΕΑΒ στηρίζεται στον ενισχυτή (amplifier) ALQ-211, τον προειδοποιητή ραντάρ (RWR-Radar Warning Receiver) ALR-56M και τον δέκτη προειδοποίησης λέιζερ (Laser Warning) AVR-2B. Οι εκπρόσωποι των εταιριών, ανέφεραν ότι έχουν συνεργασία με την Alenia στο πλαίσιο του μεταγωγικού αεροσκάφους C-27J,  αν και η Ιταλική Πολεμική Αεροπορία έχει επιλέξει την τοποθέτηση του συστήματος της Elettronica di Roma.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.