Σπάει τα “κοντέρ” το Su-57 – Νέο ρεκόρ από το νέο μαχητικό της ρωσικής Αεροπορίας που εισέρχεται στην παραγωγή [βίντεο]

Σπάει τα “κοντέρ” το Su-57 – Νέο ρεκόρ από το νέο μαχητικό της ρωσικής Αεροπορίας που εισέρχεται στην παραγωγή [βίντεο]

Το νέο ρωσικό μαχητικό πέμπτης γενιάς Su-57 θέτει νέα δεδομένα στην αεροναυπηγική. Σε μια από τις πτήσης ρουτίνας το αεροσκάφος κατάφερε να πιάσει ταχύτητα ανόδου τα 384 μέτρα ανά δευτερόλεπτο και χωρίς να έχει ακόμα τους νέους θηριώδεις κινητήρες 79.000 λιβρών ώσης αθροιστικά!

Σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα Rossiyskaya Gazeta, μια τέτοια ταχύτητα ανύψωσης θα επέτρεπε στο πολεμικό αεροπλάνο να φτάσει σε υψόμετρο ίσο με την κορυφή του Έβερεστ, το ψηλότερο βουνό της Γης, σε μόλις 23 δευτερόλεπτα!

Το αεροσκάφος βρίσκεται σήμερα σε μια σειρά δοκιμών. Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη Victor Bondarev των ρωσικών αεροδιαστημικών Δυνάμεων, οι τελικές δοκιμές πτήσεις θα ολοκληρωθούν μέσα στο έτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.