ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η «κούρσα» των ΗΠΑ και Ρωσίας για την κατασκευή του μαχητικού 6ης γενιάς (βίντεο)

Η «κούρσα» των ΗΠΑ και Ρωσίας για την κατασκευή του μαχητικού 6ης γενιάς (βίντεο)

ΗΠΑ και Ρωσία εδώ και καιρό έχουν μπει για τα καλά στην κούρσα σχεδιασμού αεροσκαφών που θα μας θυμίσουν πολλά απ΄ όσα βλέπαμε σε…ταινίες επιστημονικής φαντασίας!

Το βίντεο αυτό οποίο δεν προέρχεται από κάποιο “φαντασιόπληκτο” αλλά από μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου ,την BAE.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ρωσία σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα νέο Sukhoi ,6ης γενιάς στις αρχές της δεκαετίας του 2020. Προς το τέλος της υπολογίζει να παρουσιάσει το δικό της αεροσκάφος η αμερικανική Boeing.

Το γεγονός ότι η “κούρσα” για τα αεροσκάφη 6ης γενιάς έχει ξεκινήσει επιβεβαιώθηκε από τον επικεφαλής των Ρωσικών Δυνάμεων Αεροδιαστημικής Victor Bondarev. Αυτό που προσπαθούν να επιτύχουν και οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι είναι να κατασκευάσουν μαχητικά αεροσκάφη χωρίς πιλότους. Οι λόγοι είναι προφανείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρώτα απ΄ όλα ένα αεροσκάφος χωρίς πιλότο μπορεί να σχεδιαστεί για ακόμη πιο ακραίους ελιγμούς. Ο περιορισμός των G που ταλαιπωρούν τον ανθρώπινο οργανισμό και θέτουν όρια στους ελιγμούς θα εξαλειφθεί . Και βέβαια ένα αεροσκάφος χωρίς πιλότο θα είναι πιο λειτουργικό καιφθηνότερο στην συντήρησή του,πιστεύουν οι Ρώσοι σχεδιαστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.