ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τι εννοούσε ο Ντόναλντ Τραμπ όταν μίλησε για «αεροσκάφη από την Boeing»;

Τι εννοούσε ο Ντόναλντ Τραμπ όταν μίλησε για «αεροσκάφη από την Boeing»;

Σε ερώτηση αναφορικά με το πως οι ΗΠΑ μπορούν να βοηθήσουν τη Ελλάδα στο θεμα των επενδύσεων σε ένα σημείο της απάντησής του ο Αμερικανός πρόεδρος είπε:

“Βοηθούμε, όπως ξέρετε, με μια μαζική ανανέωση της Αεροπορίας τους και επίσης με αεροσκάφη, γενικα, τα οποία προωθούνται στην Ελλάδα. Κοιτάζουν για να αγοράσουν επιπρόσθετα αεροσκάφη από την Βoeing”.

“We are helping, as you know, with a massive renovation of their air force and also of airplanes, generally, going to Greece. They’re looking at buying additional planes from Boeing”

Ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς εννοούσε ο Αμερικανός πρόεδρος με αυτή την αποστροφή του λόγου του.

Εννοούσε στρατιωτικά αεροσκάφη από την Βoeing; Πολιτικής Αεροπορίας; Εννοούσε μεταχειρισμένα όπως για παράδειγμα F-15; Είναι άσχετη με το θέμα η αναστολή λειτουργίας της 339Μ με αεροσκάφη F-4E;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προφανώς τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.