Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας για τα F-16 στη σημερινή συνάντηση Α. Τσίπρα – Μ. Πενς

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας για τα F-16 στη σημερινή συνάντηση Α. Τσίπρα – Μ. Πενς

Με το σημερινό πρόγραμμα του πρωθυπουργού, το οποίο ξεκινά με τη συνάντηση με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες για την συμφωνία ύψους 2,4 δισ. ευρώ για τα F-16.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης είχε συνάντηση με επιχειρηματίες, συναντάται σήμερα το απόγευμα, στις 16:30 ώρα Ελλάδος, με τον αντιπρόεδρο Πενς. Στις 19:00 θα συμμετάσχει σε γεύμα εργασίας με επιχειρηματίες, το οποίο παραθέτει το Business Council for International Understanding. Το σημερινό πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα και η επίσκεψή του στις ΗΠΑ ολοκληρώνεται με την ομιλία που θα απευθύνει στις 21:30 στο Brookings Institution.

Στη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο Πενς θα πέσουν στο τραπέζι οι λεπτομέρειες από όσα αποκαλύφθηκαν χθες για τα 2,4 δισ. δολάρια για την αναβάθμιση των ελληνικών F-16 και βεβαίως για τη βάση της Σούδας και τα σχέδια των Αμερικανών για επέκταση ή ακόμη και για νέα βάση. Ταυτόχρονα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συζήτηση για τις επενδύσεις Αμερικανών στην Ελλάδα και για το ενδεχόμενο να επισκεφθεί την Αθήνα ομάδα επιχειρηματιών μέσα στο Νοέμβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν συνεχεία, ο πρωθυπουργός θα αποχωρήσει για τις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.