ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πολεμική Αεροπορία: Αντί να καταδιώξουν την τουρκική κορβέτα μετέφεραν τον Αη Βασίλη σε… «προσφυγόπουλα»! (βίντεο)

Πολεμική Αεροπορία: Αντί να καταδιώξουν την τουρκική κορβέτα μετέφεραν τον Αη Βασίλη σε… «προσφυγόπουλα»! (βίντεο)

Στα πανηγύρια και στα χάπενινγκ είναι πρώτοι στα διοικητικά κλιμάκια της ΠΑ. Στην καταδίωξη της τουρκικής κορβέτας σήμερα, το σύστημα χρεοκόπησε: Ο Άγιος Βασίλης πήγε με… F-16 στη Λάρισα και προσγειώθηκε στην 110 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πολύ θα τον θέλαμε επάνω από την τουρκική κορβέτα σε tree-top level.

Για να στείλει τις “ευχές” του εκεί. Και οπλισμένο. Εστω με JDAM, αφού τα F-16, 27 χρόνια μετά την είσοδό τους σε υπηρεσία, δεν έχουν ακόμα εξοπλιστεί με όπλα αέρος-επιφανείας.

Κατά τα λοιπά ο Άι Βασίλης δήλωσε ότι «Ήταν μακρύ το ταξίδι. Η Αεροπορία έστειλε ένα αεροπλάνο στον Βόρειο Πόλο για να με φέρει. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά Καλή Πρωτοχρονιά και το 2018 να φέρει σε όλους υγεία».

Και στους Τούρκους F-35…

To “κλου”: Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών της Λάρισας, Δημήτρης Δεληγιάννης εξήγησε ότι «σήμερα τον Αϊ Βασίλη τον υποδέχθηκαν παιδιά των κοινωνικών δομών του δήμου καθώς και προσφυγόπουλα (σ.σ.: μουσουλμανικού θρησκεύματος)».

Ετσι μπράβο… Να τα βλέπουν αυτά από εκεί “ψηλά” ο Νίκος Σιαλμάς κι ο Κώστας Ηλιάκης και να κουνάνε το κεφάλι τους για την κατάντια της ΠΑ…

Y.Γ.: Υποθέτουμε ότι αυτό το “Admiral Apostolakis” στην θέση του back seater στο F-16, έμεινε από την προηγούμενη πτήση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και δεν ήταν ο ίδιος ο ναύαρχος στην θέση του Αη Βασίλη!

Αλλά… λίγο μυαλό δεν είχαν στην 110 ΠΜ να σβήσουν το όνομα του Αρχηγού των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από εκεί που θα καθόταν ο Αη Βασίλης;

Πηγή φωτό και βίντεο: larissanet.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.