ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βρέθηκε νέος «αγοραστής» για τα F-16 block 30 της ΠΑ μετά την… Κροατία και τα ΗΑΕ;

Βρέθηκε νέος «αγοραστής» για τα F-16 block 30 της ΠΑ μετά την… Κροατία και τα ΗΑΕ;

Όλοι τα θέλουν τελικά τα F-16 block 30 της ΠΑ αλλά κανείς στο τέλος δε τα αγοράζει.

Έτσι μετά το ενδιαφέρον της Κροατίας και των ΗΑΕ για την αγορά αίφνης στη λίστα προστέθηκε και το Βέλγιο.

«Και αν το Βέλγιο αγόραζε οχτώ F-16 μεταχειρισμένα από την Ελλάδα;» Έτσι τουλάχιστον τιτλοφορείται πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της σημερινής La Libre Belgique, το οποίο αναφέρεται στην άποψη που εξέφρασε ο βουλευτής Veli Yuksel (CD&V) ότι το Βέλγιο θα έπρεπε να εξετάσει το ενδεχόμενο να αγοράσει τα μεταχειρισμένα μαχητικά αεροσκάφη από την Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για την ίδια την Ελλάδα, βρίσκεται σε μια περίοδο όπου εφαρμόζει στην πράξη το γεωστρατηγικό «δόγμα» Μπαλάφα «θα το ρισκάρουμε με την Τουρκία» και ψάχνει εναγωνίως να βρει αγοραστές για οτιδήποτε θα μπορούσε να πουληθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.