Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα αεροσκάφη της ΠΑ που πέταξαν στον αττικό ουρανό

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα αεροσκάφη της ΠΑ που πέταξαν  στον αττικό ουρανό

(Ανανέωση 15:50) Οι δοκιμαστικές πτήσεις πραγματοποιήθηκαν ενόψει της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Οι εικόνες με τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα ήταν εντυπωσιακές και όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα γοήτευσαν όσους τα είδαν. Ωστόσο έστω και για λίγο ξάφνιασαν όσους δεν γνώριζαν πως σήμερα θα διεξαγόταν η πρόβα για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Κυριακής.

Αν και ο καιρός ήταν συννεφιασμένος, οι φωτογραφίες από την ώρα της πτήσης είναι εντυπωσιακές.

Σε μερικά εκπληκτικά καρέ φαίνονται τα μαχητικά να κάνουν «βουτιά» μέσα στα σύννεφα και να περνούν δίπλα από πολυκατοικίες, ενώ σε άλλα να είναι περιτριγυρισμένα από πτηνά.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως όσοι έτυχαν να δουν με τα μάτια τους τα αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας εν ώρα δράσης, τότε θα απήλαυσαν τους ελιγμούς που έκαναν στον αέρα.

Φωτογραφίες: Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ


Το μεσημέρι της Δευτέρας, 19 Μαρτίου, και συγκεκριμένα στις 12:00 το μεσημέρι θα περάσουν μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας (δύο F-16, ένα Mirage 2000 και δύο F-4) πάνω από το κέντρο της Αθήνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δοκιμαστικές πτήσεις πραγματοποιούνται ενόψει της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.