Πάνω από 430 ώρες για τα πτητικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας το πρώτο τρίμηνο του 2018

Πάνω από 430 ώρες για τα πτητικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας το πρώτο τρίμηνο του 2018

Πάνω από 430 ώρες κατέγραψαν τα πτητικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας το πρώτο τρίμηνο του 2018, προκειμένου να βρεθούν κοντά σε ανθρώπους που είχαν άμεση ανάγκη μεταφοράς σε νοσοκομεία.

Συγκεκριμένα, βάσει της σχετικής ενημέρωσης, αεροσκάφη C-130, C-27J, ΕΜΒ-209, LEG-484 και GV καθώς και ελικόπτερα Super Puma, ΑΒ-205, ΑΒ-212 εκτέλεσαν 885 αποστολές για να μεταφέρουν 258 ασθενείς συμπληρώνοντας 436,7 ώρες πτήσεως.

Την ίδια ώρα, αεροσκάφη C-130 και ελικόπτερα Super Puma και AΒ-205 συμπλήρωσαν 47,4 ώρες πτήσεως συμμετέχοντας σε 26 επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης σε συνεργασία με συναρμόδιους φορείς και ιδιώτες (ΛΣ, ΕΚΑΒ, ιδιωτικά πλοία κ.ά) που είχαν ως αποτέλεσμα τη διάσωση 7 ατόμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, τα πυροσβεστικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας CL-215, CL-415 και PZL πραγματοποίησαν 6 εξόδους για την κατάσβεση πυρκαγιών, επιτήρηση και υποστήριξη αποστολών αεροπυρόσβεσης, σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, συμπληρώνοντας 12,8 ώρες πτήσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.