ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Νέα τραγωδία κτύπησε τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις: Απώλεια ΑΗ-64Ε Apache

Νέα τραγωδία κτύπησε τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις: Απώλεια ΑΗ-64Ε Apache

Νέα τραγωδία κτύπησε τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις. Επιθετικό ελικόπτερο τύπου ΑΗ-64Ε Apache το οποίο ανήκε στην 101 ταξιαρχίας της αεροπορίας Στρατού κατέπεσε και συνετρίβη στο πεδίο βολής Fort Campbell στο Kentucky.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 21:50 τοπική ώρα της Μεγάλης Παρασκευής με αποτέλεσμα και τα δύο μέλη του πληρώματος να χάσουν τη ζωή τους.

Οι απώλειες των εναέριων μέσω των ΗΠΑ έχουν παρουσιάσει τρομακτική αύξηση μέσα στο 2018.

Πιο συγκεκριμένα έχουν πέσει

1 AH-64E Apache αξίας 36 εκατ.

1 F- 16 αξίας 14,6 εκατ.

1 CH-53E αξίας 4,36 εκατ.

1 HH-60 Pave Hawk αξίας 20 εκατ.

1 AV-8B Harrier άξιας 24 εκατ.

1 KC-130 άξιας 37 εκατ.

1 F-18 Ηornet αξίας 59 εκατ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύνολο προσωπικού που έχασε τη ζωή του: 23 άτομα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.