ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκαν τα συντρίμμια του Μirage 2000-5 – Νεκρός ο πιλότος (upd)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκαν τα συντρίμμια του Μirage 2000-5 – Νεκρός ο πιλότος (upd)

(Αρχικό κείμενο 15.15): Βρέθηκαν τα συντρίμμια του Μirage 2000-5 και μαζί με αυτά και νεκρός ο χειριστής του μαχητικού αεροσκάφους της ΠΑ όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Ένας Έλληνας πιλότος στο πάνθεον των Ηρώων. Έπεσε υπέρ πίστεως και Πατρίδος μαχόμενος για την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας. Η Πατρίδα θρηνούσα υποκλίνεται. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλα τα στελέχη της ΠΑ», έγραψε

Οι δυνάμεις έρευνας και διάσωσης που έσπευσαν στο σημείο πτώσης του Mirage 2000-5 της πολεμικής Αεροπορίας εντόπισαν πριν από λίγο τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι έρευνες έχουν συγκεντρωθεί σε ένα σημείο περίπου 9-10 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

Στην επιχείρηση Save and Rescue συμμετέχει ελικόπτερο S-70B του Πολεμικού Ναυτικού, ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας και πλωτό του Λιμενικού (με τον κωδικό 602) που απέπλευσε από τον Μόλυβο της Λέσβου. Στην περιοχή κατευθύνεται και η φρεγάτα Ψαρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.