Δήμαρχος Σκύρου: Η χαμηλή νέφωση η πιθανότερη αιτία της πτώσης του Mirage

Δήμαρχος Σκύρου: Η χαμηλή νέφωση η πιθανότερη αιτία της πτώσης του Mirage

«Δεν είναι απολύτως βέβαιο αλλά κατά πάσα πιθανότητα το δυστύχημα με το ελληνικό Mirage οφείλεται στη χαμηλή νέφωση που επικρατούσε στην περιοχή» επεσήμανε μιλώντας σε ρ/σ ο Δήμαρχος Σκύρου Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δήμαρχος Σκύρου επικοινώνησε με την Διοίκηση της Σμηναρχίας όταν έγινε γνωστή η είδηση για την πτώση του αεροσκάφους και επεσήμανε ότι λόγω της χαμηλής νέφωσης ενδεχομένως να υπήρξε μια εσφαλμένη εκτίμηση για την επιφάνεια της Θάλασσας. Όπως σημείωσε όμως με έμφαση αυτή είναι μια πρώτη υπόθεση καθώς δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας της πτώσης του αεροσκάφους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.