ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξάδελφος Γ. Μπαλταδώρου: «Ο Γιώργος όπως όλα τα παιδιά στην ΠΑ φυλά καθημερινά τις Θερμοπύλες της Ελλάδας»

Ξάδελφος Γ. Μπαλταδώρου: «Ο Γιώργος όπως όλα τα παιδιά στην ΠΑ φυλά καθημερινά τις Θερμοπύλες της Ελλάδας»

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο ξάδελφος του αδικοχαμένου πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, Γιώργου Μπαλταδώρου, μίλησε σε άκρως συγκινητικά λόγια – και ακόμα σε ενεστώτα χρόνο για τον ήρωα χειριστή του Mirage 2000-5.

«Ο Γιώργος, όπως όλα τα παιδιά στην ΠΑ, με το ήθος του, αντιμετωπίζει καθημερινά τις πιέσεις να φυλά τις Θερμοπύλες της Ελλάδας», είπε ο Φ. Κατοίκος, σε συνέντευξή του στο Καλημέρα Ελλάδα.

«Ο Γιώργος ήταν από μια φοβερή οικογένεια, η οποία τώρα τραβάει τον Σταυρό», συμπλήρωσε ο ξάδελφος του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας. Όπως επισήμανε, οι δικοί του άνθρωποι δεν τον αφήνουν μόνο του. «Είμαστε κοντά του και από την ημέρα που τον θάψαμε του κάνει παρέα η οικογένειά του, οι φίλοι του από τη Μοίρα του, ξενύχτησαν εκεί, στο μνήμα του», είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι ο τελευταίος που πέφτει σε καιρό ειρήνης», δήλωσε ο ίδιος και υπογράμμισε πως, «φαίνεται σε όλα τα παιδιά, φαίνεται η λεβεντιά, η αγάπη τους, νιώσαμε κι εμείς κι εκείνοι ότι έφυγε ένα κομμάτι από την οικογένειά του».

Αναφερόμενος στους λόγους που τον ώθησαν να μιλήσει δημοσίως, σημείωσε πως «ήταν για να μάθει ο κόσμος τι λεβέντης, τι αετός ήταν ο Γιώργος. Έχουμε χρέος στα πάνελ να βγαίνουν οι ήρωες και οι λεβέντες, για να γίνονται πρότυπα», είπε σχετικά.

Τέλος, αναφέρθηκε σε ένα συγκινητικό περιστατικό στο χωριό του, όπου αρκετοί χωριανοί τον πλησίασαν και του είπαν: «Δέκα από εμάς να φεύγαμε, αλλά να έμενε ο Γιώργος πίσω», όπως τόνισε «ήθελαν το πέταγμά του και ένιωθαν περηφάνια. Τώρα θα τον έχουμε μέσα στο μυαλό μας, γιατί δε θα πεθάνει ποτέ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.