ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εκτός διαδρόμου βγήκε Airbus της Ellinair στην Κρήτη: Ήταν γεμάτο Ρώσους τουρίστες

Εκτός διαδρόμου βγήκε Airbus της Ellinair στην Κρήτη: Ήταν γεμάτο Ρώσους τουρίστες

Ενα απρόοπτο περιστατικό ταλαιπώρησε τους επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με την Ellinair, από το Ηράκλειο προς τη Μόσχα.

Το Airbus της εταιρείας βγήκε εκτός διαδρόμου, κατά την τροχοδρόμησή του, στην πίστα του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης».

Οι επιβάτες, οι οποίοι ήταν στην πλεινότητά τους Ρώσοι πολίτες, δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα, αν και αναχώρησαν τελικά για τον προορισμό τους έπειτα από πολλές ώρες με άλλο αεροσκάφος.

Τεχνικοί της εταιρείας που θα μεταβούν στο Ηράκλειο θα διαπιστώσουν το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί το Airbus, στον ριναίο τροχό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.