Ο τρόμος της αναγκαστικής προσγείωσης του Boeing 737 στη Μανίλα (βίντεο)

Ο τρόμος της αναγκαστικής προσγείωσης του Boeing 737 στη Μανίλα (βίντεο)

Ένας επιβάτης κατέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησαν .Το αεροσκάφος φτάνει με μεγάλη ταχύτητα στο διάδρομο προσγείωσης, τα φώτα σβήνουν μετά από αναταράξεις και επικρατεί πανικός.

Τη στιγμή της αναγκαστικής προσγείωσης του αεροσκάφους της εταιρείας XiamenAir στο αεροδρόμιο της Μανίλας την Πέμπτη κατέγραψε ένας από τους επιβάτες της πτήσης.

Στο βίντεο που καταγράφει από το παράθυρό τους ένας από τους επιβάτες, φαίνεται το αεροσκάφος να προσεγγίζει με ταχύτητα το διάδρομο προσγείωσης.

Αμέσως μετά ξεκινούν αναταράξεις καθώς το Boeing 737 βγαίνει από το διάδρομο προσγείωσης και γλιστρά μέχρι τα προστατευτικά κιγκλιδώματα όπου και σταμάτησε.

Όπως ακούγεται στο βίντεο ο πανικός των επιβατών είναι έκδηλος καθώς για λίγα δευτερόλεπτα επικρατεί σκοτάδι ενώ ακούγεται και κάποιος να φωνάζει «stay, stay» σε μια προσπάθεια να μην προκληθεί πανικός.

Ευτυχώς από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς από τους 157 επιβάτες και το 8μελες πλήρωμα. Αντίθετα το αεροσκάφος υπέστη σοβαρές ζημιές καθώς αποκολλήθηκε ένας από τους κινητήρες.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η πτήση MF8667 από το Xiamen έκανε αναγκαστική προσγείωση, ενώ βρισκόταν για πάνω από μια ώρα στη Μανίλα, κάνοντας κύκλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.