ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το Ιράν κατασκεύασε το δικό του μαχητικό τζετ και το παρουσιάζει – Έρχονται και τα ιρανικά S-300

Το Ιράν κατασκεύασε το δικό του μαχητικό τζετ και το παρουσιάζει – Έρχονται και τα ιρανικά S-300

Η Τεχεράνη κατασκεύασε το δικό της μαχητικό τζετ το οποίο θα παρουσιάσει την ερχόμενη εβδομάδα ενώ μέχρι το Α’ εξάμηνο του 2019 θα παρουσιάσει και τα «δικά του» S-300.

Το Ιράν θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα ένα νέο μαχητικό τζετ, ενώ η ανάπτυξη των πυραυλικών δυνατοτήτων της παραμένουν βασική προτεραιότητα της Τεχεράνης, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Fars επικαλούμενο τον υπουργό Άμυνας της χώρας.

«Θα παρουσιάσουμε ένα αεριωθούμενο την Ημέρα της Αμυντικής Βιομηχανίας και ο κόσμος θα το δει να πετάει, όπως (θα έχει τη δυνατότητα να δει) και τον εξοπλισμό που σχεδιάσαμε για αυτό» δήλωσε ο ταξίαρχος Άμιρ Χαταμί.

Το Ιράν γιορτάζει την Εθνική Ημέρα Αμυντικής Βιομηχανίας την 22α Αυγούστου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης οι Ιρανοί ανακοίνωσαν ότι θα αποκαλύψουν την εγχώρια έκδοση του ρωσικού συστήματος αντιαεροπορικής άμυνας S-300 που ονομάζουν Bavar 373, στο τέλος του τρέχοντος ιρανικού έτους, το οποίο σημαίνει περί τα μέσα Μαρτίου του 2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.