Eπίθεση δύο ανδρών με φορτηγό κατά αστυνομικών στην Ουάσιγκτον (βίντεο)

Eπίθεση δύο ανδρών με φορτηγό κατά αστυνομικών στην Ουάσιγκτον (βίντεο)

Έξω από αστυνομικό τμήμα στην Ουάσιγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών, δυο άνδρες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς.

Το φορτηγό, στο τιμόνι του οποίου καθόταν ο Brandon Lord Figures-Mormon, δεν είχε πινακίδες και η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε ήταν ίδια με εκείνη των τζιχαντιστών στη Βρετανία, στη Γαλλία και στη Γερμανία.

Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση, όπως ανέφεραν οι γιατροί. Ο τρίτος, που ήταν πολιτικός υπάλληλος στο αστυνομικό τμήμα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και ακολούθως πήρε εξιτήριο, καθώς τα τραύματά του δεν εκτιμήθηκαν ως σοβαρά.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας από πρόθεση. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη και του δεύτερου άνδρα, που ήταν συνοδηγός.

Την έρευνα ανέλαβε, προς το παρόν, η Μητροπολιτική Αστυνομία και όχι το FBI, αλλά οι αμερικανικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν τρομοκρατική ενέργεια, κάτι που θα αποδειχθεί από τη συγκέντρωση των στοιχείων και τις ανακρίσεις των εμπλεκομένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.