Νέα προπαγάνδα απ’ το ISIS – Αθώα αγγελούδια δολοφονούν εν ψυχρώ κρατουμένους (φωτό, βίντεο)

Νέα προπαγάνδα απ’ το ISIS – Αθώα αγγελούδια δολοφονούν εν ψυχρώ κρατουμένους (φωτό, βίντεο)

Αν και τα κράτη-μέλη κατά του ISIS έχουν καταφέρει να καίρια πλήγματα στην τρομοκρατική οργάνωση που έχει απλώσει τα πλοκάμια της σ’ ολόκληρο τον κόσμο εντούτοις οι φανατικοί ισλαμιστές συνεχίζουν και χρησιμοποιούν αθώα μικρά παιδιά για τους σκοπούς της προπαγάνδας τους.

Τώρα, μέσα από ένα ανατριχιαστικό βίντεο παιδιά που ανήκουν στην οργάνωση προχωρούν στην εκτέλεση αιχμαλώτων των τζιχαντιστών.

Τα παιδιά, από τα οποία το μεγαλύτερο φέρεται να είναι 8 χρονών, είναι ντυμένα στα μαύρα και στέκονται πίσω από τους κρατούμενους και συμπεριφέρονται σαν τους ενήλικους δασκάλους τους.

Αναγκάζουν τους αιχμαλώτους α γονατίσουν, τους τραβούν ανελέητα τα μαλλιά και τους αναγκάζουν να σκύψουν το κεφάλι τους μπροστά περιμένοντας την χαριστική βολή.

Μέχρι τα «λιονταράκια του Χαλιφάτου» να τραβήξουν την σκανδάλη, ο μεγαλύτερος από αυτά αρχίζει να απαγγέλλει το… κατηγορητήριο των αιχμαλώτων.

Αν και το παιδομάζωμα είναι πρακτική που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές του ISIS, εντούτοις πολλά από τα παιδιά στις τάξεις του είναι ορφανά των πολεμιστών του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.