ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κιμ Γιονγκ Ουν: Επιθυμεί την εκτέλεση της πρώην προέδρου της Ν.Κορέας

Κιμ Γιονγκ Ουν: Επιθυμεί την εκτέλεση της πρώην προέδρου της Ν.Κορέας

Δίχως ημέρες ησυχίας και… πλήξης μας αφήνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν, καθότι επανέρχεται στο «μεγαλοπρεπές» του προσκήνιο, με μια αληθινά εξωφρενική δέσμευση. Για την ακρίβεια, σύμφωνα και με δημοσιεύματα, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης δεσμεύθηκε να εκτελέσει την πρώην πρόεδρο της Νοτίου Κορέας, Παρκ, αλλά και τον αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών της, Ρι Πιονγκ Χο. Η Πιονγκιάνγκ προφασίζεται σχέδιο για τη δολοφονία του ηγέτη της Β.Κορέας.

Τα ΜΜΕ της Πιονγκγιάνγκ ανέφεραν ότι η πρώην πρόεδρος Παρκ θα έχει τον «άθλιο θάνατο ενός σκύλου», χωρίς να το περιμένει και με μέθοδο που δεν θα μπορεί να προβλεφθεί. Μάλιστα, η Βόρεια Κορέα απαίτησε από τη Σεούλ να της παραδώσει την πρώην πρόεδρο και άλλους «προδότες», προκειμένου να «υπάρχει μέλλον» στις σχέσεις των δύο χωρών.

Η παράνοια, ωστόσο, συνεχίζεται καθώς, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βόρειας Κορέας, αν αποκαλυφθούν κι άλλες συνωμοσίες κατά του Κιμ Γιονγκ Ουν, τότε η Πιονγκγιάνγκ θα εφαρμόσει «συνοπτική τιμωρία χωρίς προειδοποίηση» στα εμπλεκόμενα μέρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ήταν φυσικό, η Σεούλ καταδίκασε τις ανακοινώσεις αυτές, ωστόσο, όπως αναφέρει η ιαπωνική εφημερίδα Ασάχι Σιμπούν, η πρόεδρος Παρκ, λίγο πριν οδηγηθεί σε παραίτηση για υπόθεση δωροδοκίας, φέρεται να είχε εγκρίνει μια «αλλαγή ηγεσίας» στην Πιονγκγιάνγκ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.