ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Νέο είδος αεροπλανοφόρου στα σχέδια της Ρωσίας

Νέο είδος αεροπλανοφόρου στα σχέδια της Ρωσίας

Το πολεμικό ναυτικό της Ρωσίας σχεδιάζει να ναυπηγήσει το αεροπλανοφόρο του μέλλοντος, δήλωσε από το βήμα του διεθνούς φόρουμ της Διεθνούς Έκθεσης «International Maritime Defence Show 2017» (IMDS-2017), ο υποδιοικητής του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, ο αντιναύαρχος Βίκτορ Μπουρσούκ.

Νωρίτερα το ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό είχε ανακοινώσει ότι προγραμματίζει να εντάξει στο δυναμικό του το εν λόγω πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο στα τέλη του 2030, ενώ η σύμβαση για την ναυπήγηση του είναι πιθανόν να υπογραφεί στα τέλη του 2025.
Το αεροπλανοφόρο θα έχει εκτόπισμα 100 χιλιάδων τόνων και θα μπορεί να μεταφέρει 80-90 πολεμικά αεροσκάφη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΠΕ-ΜΠΕ – Tass

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.