ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συρία: Τρεις νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας σε κεντρικό σταθμό λεωφορείων στην πόλη Χάμα (φωτό)

Συρία: Τρεις νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας σε κεντρικό σταθμό λεωφορείων στην πόλη Χάμα (φωτό)

Επίθεση αυτοκτονίας στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων στην πόλη Χάμα, σημειώθηκε το απόγευμα στη Συρία. Αποτέλεσμα της βομβιστικής ενέργειας ήταν να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι -οι δύο γυναίκες- και να τραυματιστούν άλλοι 11, οι δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή, το συριακό παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων έδωσε στη δημοσιότητα έναν πρώτο απολογισμό από την επιχείρηση απελευθέρωσης της πόλης Ράκα, από τις αμερικανικές και κουρδικές δυνάμεις. Σύμφωνα με την έκθεσή του, από τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς έχουνν χάσει τη ζωή τους τον τελευταίο μήνα τουλάχιστον 224 άμαχοι, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν 38 παιδιά και 28 γυναίκες. Η ίδια πηγή ανέφερε πως δεν έχει εικόνα για τους θανάτους που έχουν επέλθει από άλλες επιθέσεις, ή από εκτελέσεις τζιχαντιστών.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι και οικογένειες έχουν παγιδευτεί εντός της συριακής πόλης και χρησιμοποιούνται ως ασπίδα από τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους, ενώ οι αμερικανικές και κουρδικές δυνάμεις σφυροκοπούν δίχως έλεος σε όλα τα σημεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.