ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βομβαρδισμοί εναντίον του ISIS έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 603 άμαχους

Βομβαρδισμοί εναντίον του ISIS έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 603 άμαχους

Τουλάχιστον 119 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους στους πρόσφατους βομβαρδισμούς του διεθνούς συνασπισμου ο οποίος δρα στο Ιράκ και στη Συρία εναντίον των ισλαμιστών του ISIS, αριθμός που αυξάνει τον συνολικό απολογισμό των αμάχων που έχουν σκοτωθεί στις αεροπορικές επιδρομές από τα τέλη του 2014 σε τουλάχιστον 613, σύμφωνα με μια ανακοίνωση του συνασπισμού.

Ο συνασπισμός ολοκλήρωσε τον Μάιο την αποτίμηση 141 αναφορών για τους θανάτους αμάχων από την έναρξη των επιχειρήσεών του εναντίον του ΙΚ στα τέλη του 2014, όπως ανέφερε σε μια ανακοίνωση που δημοσιοποίησε απόψε.

«Μέχρι σήμερα, στη βάση των διαθέσιμων πληροφοριών, (ο συνασπισμός) εκτιμά (…) σε τουλάχιστον 603 τον αριθμό των αμάχων οι οποίοι έχουν σκοτωθεί ακουσίως από αεροπορικά πλήγματα του συνασπισμού» αφότου ξεκίνησαν οι επιχειρήσεις του, κατά την ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.