ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επίθεση στην Αλικαρνασσό: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμό

Επίθεση στην Αλικαρνασσό: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμό

Ένας 18χρονος Τούρκος σκοτώθηκε και τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα τα ξημερώματα όταν άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον δύο νυχτερινών κέντρων σε παραλία της Αλικαρνασσού, έγραψε η εφημερίδα Hurriyet. Τα κίνητρα του δράστη, που διαφεύγει της σύλληψης, όπως επίσης και η ταυτότητά του, δεν είναι προς το παρόν γνωστά.

Ο άνδρας πυροβόλησε 26 φορές προς τους πελάτες των δύο κλαμπ. Ο Φουρλάν Σαϊ, 18 ετών, σερβιτόρος, υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα, στο νοσοκομείο που είχε διακομιστεί. Άλλοι δύο σερβιτόροι τραυματίστηκαν, όπως και δύο πελάτες. Ανάμεσά τους η σύζυγος γνωστού προσώπου της τουρκικής τηλεόρασης που διασκέδαζε στο κλαμπ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.