Βίντεο: Ισλαμιστής απειλεί να σφάξει Ευρωπαίους άμαχους μέσα στα σπίτια τους- Νέο «κύμα» τρομοκρατικών επιθέσεων;

Βίντεο: Ισλαμιστής απειλεί να σφάξει Ευρωπαίους άμαχους μέσα στα σπίτια τους- Νέο «κύμα» τρομοκρατικών επιθέσεων;

Το «Ισλαμικό Κράτος» φαίνεται πως σχεδιάζει να επαναλάβει τις αιματηρές του επιθέσεις σε ευρωπαϊκό έδαφός, όπως προϊκονομείται σε οπτικοακουστικό ντοκουμέντο, στο οποίο ισλαμιστής εξαπολύει απειλές και… κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Ο ισλαμιστής εξτρεμιστής, ένας νεαρός μαύρος, απευθύνεται στην κάμερα με βρετανική προφορά προειδοποιώντας ότι οι μαχητές του ISIS θα σφάξουν αμάχους μέσα στα σπίτια τους στην Κωνσταντινούπολη και τη Ρώμη.

Το μήνυμα πιστεύεται ότι βιντεοσκοπήθηκε στη Ράκα της Συρίας, την de facto πρωτεύουσα του «χαλιφάτου» στη διάρκεια πρόσφατων μαχών μεταξύ των ισλαμιστών και των “Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων” (SDF), που μάχονται για την ανακατάληψή της με τη στήριξη των ΗΠΑ. Ο τρομοκράτης απευθύνεται, μάλιστα, προσωπικά στον Ντόναλντ Τραμπ, αποκαλώντας τον «νέο φαραώ».

«Αυτό είναι ένα μήνυμα προς τον νέο φαραώ της εποχής μας, τον Ντόναλντ Τραμπ! Μπορεί να έστρεψες το βλέμμα σου στη Ράκα και τη Μοσούλη, αλλά εμείς έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στην Κωνσταντινούπολη και τη Ρώμη. Αν το επιτρέψει ο Αλλάχ θα σας σφάξουμε μέσα στα σπίτια σας», λέει κουνώντας το χέρι απειλητικά στην κάμερα, προτού επιστρέψει στο οπλοπολυβόλο του κι αρχίσει να πυροβολεί.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.