ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τουλάχιστον 7 νεκροί από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο Καμερούν

Τουλάχιστον 7 νεκροί από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο Καμερούν

Την ευθύνη για την επίθεση που έγινε στο Καμερούν απο την οποία τραυματίστηκαν τουλάχιστον επτά άτομα δεν ανέλαβε κάποια οργάνωση, ενώ η ταυτότητα των βομβιστών δεν αναγνωρίστηκε ακόμα…

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι είναι νεκροί από την επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας, σε μικρή πόλη στο Βόρειο Καμερούν και κοντά να σύνορα με τη Νιγηρία, σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο, αλλά και στρατιωτική πηγή.

Η επίθεση έγινε χθες στην πόλη Αμτσίντε, στα βόρεια του Καμερούν, καθώς η περιοχή αυτή βρίσκεται στο επίκεντρο βομβιστικών επιθέσεων αυτοκτονίας από την ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ.

Συνήθως οι επιθέσεις, πραγματοποιούνται από νεαρές γυναίκες που αναγκάζονται να εισέλθουν σε πολυσύχναστες περιοχές, ενώ τα εκρηκτικά, έχουν δεθεί στο σώμα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ευθύνη για την επίθεση, δεν ανέλαβε κάποια οργάνωση, ενώ η ταυτότητα των βομβιστών δεν αναγνωρίστηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.