ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μοσούλη: Ανακάλυψη εκτενούς δικτύου υπογείων τούνελ- Φόβοι για κρυμμένους μαχητές του ISIS

Μοσούλη: Ανακάλυψη εκτενούς δικτύου υπογείων τούνελ- Φόβοι για κρυμμένους μαχητές του ISIS

Σε μια μεγάλη ανακάλυψη προέβη η ιρακινή ομοσπονδιακή Αστυνομία, αφού κατάφερε να εντοπίσει, μόλις το Σάββατο, ένα δίκτυο από τούνελ που είχε σκάψει η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS) κάτω από τη Μοσούλη.

Σύμφωνα με ανώτερους Ιρακινούς αστυνομικούς, το συγκεκριμένο δίκτυο βρίσκεται στα νότια της Παλιάς Πόλης της Μοσούλης, της μεσαιωνικής συνοικίας που στάθηκε και το τελευταίο προπύργιο των εξτρεμιστών στη μακρά πολιορκία.

Μέσα στα τούνελ οι Ιρακινοί αστυνομικοί βρήκαν αρκετές ποσότητες βλημάτων πυροβολικού που είχαν αποθηκεύσει οι τρομοκράτες.

Αν και η Μοσούλη κηρύχθηκε ελεύθερη στις αρχές Ιουλίου, οι ιρακινές Αρχές υποψιάζονται ότι πυρήνες ισλαμιστών πρέπει να παραμένουν κρυμμένοι στις συνοικίες της και καταβάλλουν εξονυχιστικές έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Το γενικό επιτελείο του ιρακινού στρατού ανακοίνωσε επισήμως ότι το Ισλαμικό Κράτος έχασε συνολικά 25.000 ισλαμιστές στην οχτάμηνη πολιορκία της Μοσούλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν ξεκινήσει η μάχη ιρακινές και αμερικανικές Αρχές «υπολόγιζαν» τους πολιορκημένους ισλαμιστές στη Μοσούλη στους 6.000, για να κρατήσουν προφανώς υψηλό το ηθικό των πολιορκητών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.