ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οικογένεια Ελλήνων ανάμεσα στους τραυματίες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη (βίντεο) (upd)

Οικογένεια Ελλήνων ανάμεσα στους τραυματίες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη (βίντεο) (upd)

Μια οικογένεια Ελλήνων βρίσκεται ανάμεσα στους τραυματίες μετά την επίθεση στην Βαρκελώνη.

Η γραμματεία του πρόξενου της Ελλάδας στη Βαρκελώνη, Φερνάντο Τούτο Χομέδες δήλωσε ότι ανάμεσα στους τραυματίες από την τρομοκρατική επίθεση βρίσκεται και ελληνική οικογένεια.

Όπως ανέφερε η κ. Θεώνη Ζησιμοπούλου, γραμματέας του Ελληνικού προξενείου στη Βαρκελώνη στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένη μια γυναίκα και ελαφρύτερα τραυματισμένα τα δύο παιδιά της.

Η κ. Ζησιμοπούλου, όπως η ίδια τόνισε, μίλησε με τον σύζυγό της γυναίκας (που δεν έχει τραυματιστεί) ο οποίος είπε πως η γυναίκα του είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Η Ισπανική αστυνομία έχει δώσει στη δημοσιότητα το τηλέφωνο 0034932142124 προκειμένου όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνεί ώστε να μαθαίνει πληροφορίες για συγγενείς του που βρίσκονται στη Βαρκελώνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.