ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γυμνόστηθη διαμαρτυρία της Femen στον αγώνα Ουκρανία-Τουρκία: «Ερντογάν δολοφόνε» (φωτό)

Γυμνόστηθη διαμαρτυρία της Femen στον αγώνα Ουκρανία-Τουρκία: «Ερντογάν δολοφόνε» (φωτό)

Πριν την αναμέτρηση της Ουκρανίας με την Τουρκία στο Χάρκοβο μια φεμινίστρια εισήλθε topless στο γήπεδο και έγραφε στο σώμα της στα αγγλικά: «Ερντογάν δολοφόνε»!

Μια νεαρή γυναίκα φορώντας μόνο ένα σορτσάκι μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο πριν τη σέντρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να διαμαρτυρηθεί.

Οι Security άργησαν να πάρουν χαμπάρι την φεμινίστρια, η οποία πρόλαβε να διαμαρτυρηθεί ενάντια στο δικτατορικό καθεστώς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μάλιστα η φεμινιστική συμμαχία Femen βρισκόταν πίσω από την πράξη έγραψε στην ιστοσελίδα της:

«Η Femen διαμαρτυρήθηκε ενάντια στο δικτατορικό καθεστώς του Ερντογάν. Το καθεστώς Ερντογάν σκοτώνει την ελευθερία και σκοτώνει γενικότερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.