ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο στρατός της Συρίας ανακατέλαβε από μαχητές του ISIS πετρελαιοπηγές της Ντέιρ αλ-Ζορ

Ο στρατός της Συρίας ανακατέλαβε από μαχητές του ISIS πετρελαιοπηγές της Ντέιρ αλ-Ζορ

Οι συριακές στρατιωτικές δυνάμεις διέσπασαν μέσα στην εβδομάδα τις γραμμές άμυνας του Ισλαμικού Κράτους, προκειμένου να φτάνουν σε θύλακα των κυβερνητικών δυνάμεων εντός της Ντέιρ αλ-Ζορ τον οποίο και πολιορκούσαν για χρόνια οι ισλαμηστές…

Ο στρατός της Συρίας και οι σύμμαχοί του ανακατέλαβαν μία περιοχή πετρελαιοπηγών που είχε υπό τον έλεγχό του το Ισλαμικό Κράτος, κοντά στην πόλη Ντέιρ αλ-Ζορ που βρίσκεται στα ανατολικά της χώρας, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.

Οι κυβερνητικές στρατιωτικές δυνάμεις συνεχίζουν την προέλασή τους, ενώ κατέλαβαν τμήμα της κεντρικής οδικής αρτηρίας που συνδέει την πόλη Ντέιρ αλ-Ζορ με την πόλη αλ-Μαγιαντίν, όπου και έχουν υποχωρήσει αρκετοί τζιχαντιστές, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που έχει την έδρα του στην Βρετανία.

Οι συριακές στρατιωτικές δυνάμεις διέσπασαν μέσα στην εβδομάδα τις γραμμές άμυνας του Ισλαμικού Κράτους, προκειμένου να φτάνουν σε θύλακα των κυβερνητικών δυνάμεων εντός της Ντέιρ αλ-Ζορ τον οποίο και πολιορκούσαν για χρόνια οι μαχητές του ISIS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι μάχες συνεχίζονται για τον έλεγχο γειτονικής αεροπορικής βάσης, την οποία έχουν περικυκλώσει δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.