ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βρετανία: Όχημα 4Χ4 έπεσε σε πεζούς – Δύο νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες

Βρετανία: Όχημα 4Χ4 έπεσε σε πεζούς – Δύο νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες

Δύο ζευγάρια στη Βρετανία αποφάσισαν να απολαύσουν τη φύση στο Σάσεξ της Βρετανίας, όταν ένα 4Χ4 πέρασε κυριολεκτικά από πάνω τους, αφήνοντας πίσω του δυο νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες.

Το περιστατικό συνέβη στην εξοχή του ανατολικού Σάσεξ. Από τη σύγκρουση με το αυτοκίνητο, νεκροί έπεσαν δύο άνδρες ηλικίας 31 ετών, ο ένας από το Γουίμπλεντον και ο δεύτερος από το Τάνμπριντζ Γουέλς.

Δύο ακόμα γυναίκες, ηλικίας 29 και 27 ετών μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο, ενώ από θαύμα γλίτωσαν τρεις άλλοι πεζοί, ηλικίας 24, 29 και 31 ετών.

Το χειρότερο είναι ότι το 4Χ4 ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε, εγκαταλείποντας τους τραυματίες στην άσφαλτο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ζητώντας πληροφορίες για όσους γνωρίζουν κάποιες πληροφορίες, ενώ ελέγχει και τις κάμερες κυκλοφορίας της περιοχής, προκειμένου να εντοπιστεί το όχημα και να βρεθεί ο δράστης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο εάν αυτό το συμβάν αποτελεί τρομοκρατική επίθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.