ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεκινά η ανοικοδόμηση της Συρίας: Πάνω 4000 τόνους υλικού και μηχανημάτων στέλνει η Ρωσία

Ξεκινά η ανοικοδόμηση της Συρίας: Πάνω 4000 τόνους υλικού  και μηχανημάτων στέλνει  η Ρωσία

Ξεκινά με γοργούς ρυθμούς η ανοικοδόμηση της Συρίας, καθώς ο πόλεμος πλησιάζει προς το τέλος του. Με την συριακή κυβένρηση να ελέγχει πλέον το 85% της επικράτειας ο επόμενος μεγάλος άθλος που πρέπει να φέρει εις πέρας ο Σύρος προέδρος Μπασάρ Αλ Άσσαντ, μετά την νίκη του κατά τω ισλαμιστών, είναι η ανοικοδόμηση της ίδιας του της χώρας.

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι στέλνει πάνω από 4000 τόνους υλικών και 40 μηχανήματα (γαιοπροωθητές, γερανούς κ.α.) προκειμένου να βοηθήσουν στις εργασίες ανοικοδόμησης, 2000 τόνους σωλήνων για την αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης όπως και εκατοντάδες χιλιόμετρα καλωδίων υψηλής τάσης και οπτικών ινών.

«Το υλικό πρόκειται να μεταφερθεί ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι του Νοβοροσίσκ προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για εργασίες κρίσιμων υποδομών στη Συρία», ανέφερε το υπουργείο άμυνας της Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.