ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παραιτήθηκε ο διευθυντής της CIA David Petraeus

Παραιτήθηκε ο διευθυντής της CIA David Petraeus

Ο αρχηγός της CIA και στρατηγός ε.α. David Petraus παραιτήθηκε σήμερα από το αξίωμά του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και πιο συγκεκριμένα εξωσυζυγική σχέση. Σε επιστολή που δημοσιοποίησε προς τους υπαλλήλους της CIA μετά την παραίτησή του ο David Petraeus ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τέτοια συμπεριφορά είναι απαράδεκτη, τόσο ως σύζυγος αλλά και ως αρχηγός ενός οργανισμού όπως ο δικός μας», ενώ συμπλήρωσε πως «π Πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε δεκτή της παραίτησή μου».

Είτε ευσταθεί ή όχι η δικαιολογία της εξωσυζυγικής περιπέτειας του αρχηγού της CIA, οι  «κακές γλώσσες»  λένε πως η παραίτησή του – μόλις τρεις ημέρες μετά την επανεκλογή του Αμερικανού Προέδρου- οφείλεται στη σύγκρουση του με τον Βarack Obama εξαιτίας της δολοφονίας του αμερικανού πρεσβευτή στη Λιβύη, έχοντας εντελώς διαφορετική στάση για το θέμα.

Άλλοι εκτιμούν ο Petraus πρόκειται να είναι υποψήφιος με τους ρεπουμπλικάνους για το προεδρικό αξίωμα στις εκλογές του 2016. Πάντως σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλες παραιτήσεις υψηλά ιστάμενων αξιωματούχων των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.