ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βόρεια Κορέα: Τεχνητή σεισμική δόνηση 3,4 Ρίχτερ από άγνωστης αιτίας έκρηξη

Βόρεια Κορέα: Τεχνητή σεισμική δόνηση 3,4 Ρίχτερ από άγνωστης αιτίας έκρηξη

Σήμερα το πρωί στη Βόρεια Κορέα καταγράφηκε τεχνητή σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Οι κινεζικές αρχές μάλιστα εκτιμούν πως «κατά πάσα πιθανότητα» η δόνηση προήλθε από έκρηξη, της οποίας η αιτία πάντως παραμένει άγνωστη, μέχρι στιγμής.

Υπενθυμίζεται πως η Βόρεια Κορέα έχει ήδη προβεί σε έξι πυρηνικές δοκιμές και η παγκόσμια κοινότητα ανησυχεί μήπως αυτή τη φορά είναι η έβδομη.
Το επίκεντρο του σεισμού μάλιστα εντοπίζεται σε περιοχή που κατά το παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί για πυρηνικές δοκιμές από την Πιονγκγιάνγκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τούτοις, δεν έχει αποκλειστεί εντελώς το ενδεχόμενο να πρόκειται για «φυσιολογική» σεισμική δόνηση και αναμένεται η ανάλυση των γεωλογικών ινστιτούτων παγκοσμίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.