ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παραμένει «ζωντανό» το ISIS: Πάνω από 1.000 πλήρως εξοπλισμένοι μαχητές καταφθάνουν ως ενισχύσεις στην Deir Ezzor

Παραμένει «ζωντανό» το ISIS: Πάνω από 1.000 πλήρως εξοπλισμένοι μαχητές καταφθάνουν ως ενισχύσεις στην Deir Ezzor

Πάνω από 1.000 μέλη του ISIS, οπλισμένοι με άρματα μάχης και άλλο βαρύ οπλισμό, έχουν εισέλθει στη Συρία από το Ιράκ, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου της Ρωσίας Sergey Rudskoy, οι τρομοκράτες προερχόταν από τις επαρχίες Anbar και Nineveh.

Η ομάδα 1.000 τρομοκρατών συμμετείχε στη μεγάλη επίθεση εναντίον κυβερνητικών δυνάμεων στην κεντρική Συρία.

450 από αυτούς τους τρομοκράτες έκαναν επιτέθηκαν κατά των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων από την ελεγχόμενη από τον συνασπισμό των ΗΠΑ βάση αλ Τάνφ. Ταυτόχρονα, μαχητές αυτής της μεγάλης μονάδας επιτέθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Σόχνα-Deir Ezzor.

Οι επιθέσεις απέτυχαν να εκδιώξουν τις κυβερνητικές δυνάμεις που υποστηρίχθηκαν από την ρωσική Αεροπορία.

Ο Rudskoy πρόσθεσε ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις αποκτούν «μομέντουμ» έξω από την Deir Ezzor.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο στρατηγός πρόσθεσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην εξουδετέρωση των διοικητών του ISIS σε ολόκληρη τη Συρία προσθέτοντας ότι «από τις αρχές Οκτωβρίου, 31 από αυτούς έχουν σκοτωθεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.