Θεία εκτοπίσματος 150 κιλών σκότωσε 9χρονο κοριτσάκι – Έκατσε πάνω στην ανιψιά της για… «τιμωρία» (φωτό)

Θεία εκτοπίσματος 150 κιλών σκότωσε 9χρονο κοριτσάκι – Έκατσε πάνω στην ανιψιά της για… «τιμωρία» (φωτό)

Μικρή συναίσθηση του βάρους της και φυσικά έλλειψη ανθρώπινης λογικής φαίνεται πως είχε μία 64χρονη αφροαμερικανή.

Αφού εντός των πλαισίων «τιμωρίας» και ζυγίζοντας τουλάχιστον 150 κιλά, κάθισε με… περισσό ζήλο επάνω σε 9χρονο κοριτσάκι.

Ειδικότερα, η 64χρονη Βερόνικα Γκριν Πόσεϊ κατηγορείται πλέον για ανθρωποκτονία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στους τραυματιοφορείς που έσπευσαν στο σπίτι της και βρήκαν το κορίτσι νεκρό, ισχυρίστηκε ότι κάθισε πάνω της για να την πειθαρχήσει, γιατί ήταν «εκτός ελέγχου» και επίσης πως ενώ η μικρή της φώναζε πως δεν μπορεί να ανασάνει, δεν σηκώθηκε από πάνω της. Συνολικά η τιμωρία διήρκεσε περί τα δέκα λεπτά, σύμφωνα με την ίδια.

Η γυναίκα ήταν θεία του κοριτσιού, ενώ για παραμέληση ανηλίκου κατηγορούνται και οι γονείς του, καθώς σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η δράστης, ήταν η μαμά του παιδιού που την φώναξε στο σπίτι για να την βοηθήσει να την πειθαρχήσει, ενώ χτυπούσε το παιδί με μια μεταλλική βέργα.

Δείτε τη φωτογραφία της ασυνείδητης «θείας»:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.