ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο γιος της 53χρονης δημοσιογράφου από την Μάλτα: «Σίγουρα δολοφονήθηκε η μητέρα μου»

Ο γιος της 53χρονης δημοσιογράφου από την Μάλτα: «Σίγουρα δολοφονήθηκε η μητέρα μου»

Σίγουρος ότι η μητέρα του δολοφονήθηκε διότι ξεσκέπαζε τη διαφθορά, δήλωσε ο γιος της 53χρονης Μαλτέζας δημοσιογράφου, Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία, η οποία έχασε τη ζωή της τη Δευτέρα, μετά από ισχυρή έκρηξη στο αυτοκίνητό της.

Όπως ανέφεραν τα τηλεοπτικά δίκτυα της Μάλτας, η 53χρονη δημοσιογράφος είχε προσεγγίσει την αστυνομία και είχε ενημερώσει ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή της 15 ημέρες πριν από τον θάνατό της, χωρίς όμως να δοθούν από το κανάλι περαιτέρω πληροφορίες. Αν και λίγα λεπτά πριν την δολοφονία της, είχε κάνει ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ότι η ζωή της κινδυνεύει, τελικά δεν γλύτωσε από αυτό που της επιφύλασσε η μοίρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο θάνατός της ήρθε τέσσερις μήνες μετά τη νίκη του Εργατικού Κόμματος του πρωθυπουργού Μουσκάτ, στις πρόωρες εκλογές που κήρυξε ο ίδιος. Ο ίδιος ανακοίνωσε τον θάνατο της δημοσιογράφου, μιλώντας ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια, την οποία καταδίκασε.
Η 53χρονη δημοσιογράφος υποστήριζε ότι ο ίδιος αλλά και η σύζυγός του εμπλέκονταν στο πολύκροτο σκάνδαλο των «Panama Papers». Αν και το προεδρικό ζεύγος της Μάλτας αρνήθηκε τις κατηγορίες, η δημοσιογράφος που διατηρούσε την προσωπική της ιστοσελίδα, είχε στο στόχαστρο και άλλους πολιτικούς, αποκαλώντας την πολιτική κατάσταση στη χώρα της «απεγνωσμένη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.