ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τέλος το ISIS από τη Συρία και το Ιρακ σύμφωνα με Ροχανί

Τέλος το ISIS από τη Συρία και το Ιρακ σύμφωνα με Ροχανί

Σε μια σημαντική ανακοίνωση προέβη ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ροχανί σε τηλεοπτικό διάγγελμα του στο Press TV. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, η δράση του ISIS σε Συρία και Ιρακ έλαβε τέλος

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του ανώτερου διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης, ταγματάρχη Κασέμ Σολεϊμανί, σε ανακοίνωσή του προς τον ανώτατο πνευματικό ηγέτη του Ιράν, τον Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, και το οποίο μεταδόθηκε από τον ιστότοπο Sepah News των ειδικών δυνάμεων του στρατού.

Στα ιρανικά ΜΜΕ αναρτώνται τα τελευταία χρόνια φωτογραφίες και βίντεο του Σολεϊμανί, ο οποίος είναι επικεφαλής της Δύναμης Αλ Κοντς των Φρουρών της Επανάστασης, ομάδας που έχει αναλάβει τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό, από την πρώτη γραμμή των μαχών κατά του Ισλαμικού Κράτους σε Συρία και Ιρακ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την περασμένη εβδομάδα τα ΜΜΕ του Ιραν προχώρησαν σε δημοσίευση φωτογραφιών του Σολεϊμανί από την Αλμπού Καμάλ στην ανατολική Συρία, μια πόλη η οποία σύμφωνα με τον ίδιο ήταν τελευταία που είχε ανακαταληφθεί από τους τζιχαντιστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.