ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επιστρέφουν τα μετάλλια στο NATO οι Τούρκοι

Επιστρέφουν τα μετάλλια στο NATO οι Τούρκοι

Το… χάσμα μεταξύ Τουρκίας και ΝΑΤΟ φαίνεται πως μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Εν αποστρατεία Τούρκος ταγματάρχης επέστρεψε στο ΝΑΤΟ το μετάλλιο και το πιστοποιητικό που είχε λάβει από τη συμμαχία, μετά την κρίση που ξέσπασε στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζεται πως η Τουρκία απέσυρε τα στρατεύματά της από την άσκηση Trident Javelin του ΝΑΤΟ την Παρασκευή. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την τοποθέτηση της φωτογραφίας του Ερντογάν στους «συνεργάτες του εχθρού», από έναν πολιτικό υπάλληλο του ΝΑΤΟ.

«Μέχρι και την ημέρα του συμβάντος επιδείκνυα το μετάλλιο στο καλύτερο μέρος του σπιτιού μου μέσα σε κορνίζα. Μετά το συμβάν αποφάσισα πως πλέον δεν ανήκουν στο σπίτι μου αλλά στο ΝΑΤΟ. Έτσι τα έστειλα στη διοίκηση Τουρκικών Χερσαίων Δυνάμεων για να το στείλει πίσω στο ΝΑΤΟ», δήλωσε ο Τούρκος, εν αποστρατεία ταγματάρχης, Ζαφέρ Ογκούζ στο πρακτορείο Ανατολή.

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, το παράδειγμά του αναμένεται ν’ ακολουθήσουν και άλλοι στρατιωτικοί της Τουρκίας και προσωπικοί του φίλοι, οι οποίοι επίσης είχαν βραβευτεί από το ΝΑΤΟ με μετάλλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.