15 άτομα τραυματίστηκαν από τον σημερινό σεισμό στο Ιράν

15 άτομα τραυματίστηκαν από τον σημερινό σεισμό στο Ιράν

Σημειώθηκε σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην επαρχία Κερμάν, στο νοτιοανατολικό Ιράν. Δεκαπέντε άτομα τραυματίστηκαν ενώ υπήρξαν και υλικές ζημιές σε σπίτια, όπου έπεσαν οι τοίχοι τους. Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, ο σεισμός σημειώθηκε κοντά στην πόλη Χοϊντάκ.

Νωρίτερα σήμερα το Ινστιτούτο Γεωλογικής Επισκόπησης (USGS) των ΗΠΑ είχε μεταδώσει ότι ο σημερινός σεισμός ήταν 6,1 βαθμών και ότι είχε εστιακό βάθος 57 χιλιομέτρων.

Εξάλλου χθες, Δευτέρα, είχε σημειωθεί σεισμός 6 βαθμών, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, (5,4 βαθμών σύμφωνα με το USGS), στο δυτικό Ιράν, στην περιοχή στην οποία τον περασμένο μήνα ένας ισχυρός σεισμός 7,3 βαθμών είχε προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 530 ανθρώπων. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς ή τραυματίες από τον χθεσινό σεισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι σκληροπυρηνικοί αντίπαλοι του προέδρου Χασάν Ροχανί επέκριναν την ανταπόκριση της κυβέρνησης στον φονικό αυτόν σεισμό που σημειώθηκε τον περασμένο μήνα χαρακτηρίζοντάς την αργή και ανεπαρκή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.