ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μεξικό: Εντοπίστηκε ομαδικός τάφος με 32 πτώματα!

Μεξικό: Εντοπίστηκε ομαδικός τάφος με 32 πτώματα!

Στον εντοπισμό ενός ομαδικού τάφου με τουλάχιστον 32 πτώματα προχώρησαν οι Αρχές του Μεξικού, στην πολιτεία Ναγιαρίτ στα βορειοδυτικά της χώρας.

«Ο πρώτος ομαδικός τάφος εντοπίστηκε το Σάββατο. Περιείχε εννέα πτώματα» και βρίσκεται σε μια αγροτική περιοχή κοντά σε μια φυτεία μπανανών, επεσήμανε πηγή των δικαστικών αρχών που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Άλλη πηγή των δικαστικών αρχών επεσήμανε ότι πλέον ο αριθμός των πτωμάτων που έχουν εντοπιστεί ανέρχεται σε 32, ενώ πρόσθεσε ότι έχουν ξεκινήσει έρευνες,

Στις πολιτείες που συνορεύουν με τη Ναγιαρίτ, τη Σιναλόα και τη Χαλίσκο σημειώνονται σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ δύο ισχυρών καρτέλ ναρκωτικών που επιθυμούν να ελέγξουν τους δρόμους διακίνησης. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, 117 άνθρωποι κηρύχθηκαν αγνοούμενοι πέρυσι στην πολιτεία αυτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα τέλη Νοεμβρίου 2017, 23.101 ανθρωποκτονίες είχαν καταγραφεί σε ολόκληρο το Μεξικό, ο μεγαλύτερος αριθμός που έχει αναφερθεί από το 1997 οπότε οι αρχές ξεκίνησαν να κρατούν στοιχεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.