ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνετρίβη τουρκικό μεταγωγικό CN-235 CASA στην Ανατολία – Καταρρίφθηκε από το ΡΚΚ;

Συνετρίβη τουρκικό μεταγωγικό CN-235 CASA στην Ανατολία – Καταρρίφθηκε από το ΡΚΚ;

Τρεις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν όταν στρατιωτικό αεροσκάφος τύπου CN-235 CASA συνετρίβη (ή καταρρίφθηκε;) στην Ισπάρτα της κεντρικής Ανατολίας

Ο κυβερνήτης της Ισπάρτας, Σεχμούς Γκιουνάιντιν επιβεβαίωσε ότι δύο πιλότοι και ένας μηχανικός που επέβαιναν στο αεροσκάφος έχασαν τη ζωή τους κατά τη συντριβή.

Όπως δήλωσε η αιτία του δυστυχήματος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο σημείωσε ότι επικρατούσε ομίχλη στην περιοχή κατά τη διάρκεια της πτήσης.

«Στις 17 Ιανουαρίου 2018 ένα μεταγωγικό αεροσκάφος τύπου CN-235 CASA απογειώθηκε στις 11:03 το πρωί από τη βάση του Εσκισεχίρ με επιβαίνοντες δύο πιλότους και έναν μηχανικό. Η επαφή με το αεροσκάφος χάθηκε περίπου στις 12:50 το μεσημέρι και ξεκίνησε αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης. Στις 14.30 εντοπίσαμε τα συντρίμμια βόρεια της λίμνης Eğirdir, καθώς και τις σορούς των τριών ηρωικών στρατιωτών», αναφέρει η ανακοίνωση

Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή αλλά στην περιοχή δρουν δυνάμεις του ΡΚΚ και υπάρχουν ενδείξεις ότι το σκάφος μπορεί και να κτυπήθηκε από αντιαεροπορικό φορητό σύστημα.

Άλλωστε στο παρελθόν οι Κούρδοι το έχουν πράξει ξανά

Eίναι η τέταρτη πτώση του αεροσκάφους αυτού για τις τουρκικές ΕΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.