ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 48 τραυματίστηκαν από επίθεση βομβιστών-καμικάζι στη Νιγηρία

12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 48 τραυματίστηκαν από επίθεση βομβιστών-καμικάζι στη Νιγηρία

Μια επίθεση βομβιστών-καμικάζι που αποδίδεται στην τζιχαντιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 12 άνθρωποι να σκοτωθούν και 48 ακόμη να τραυματιστούν στη βορειοανατολική πόλη της Νιγηρίας Μαϊντουγκούρι, δήλωσαν αξιωματούχοι της κρατικής υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών (SEMA) στην Πολιτεία Μπόρνο.

Δύο βομβιστές-καμικάζι έπληξαν αργά σήμερα το απόγευμα μια αγορά στη συνοικία Μούνα Γκάρατζ, στα προάστια της Μαϊντουγκούρι, ανέφεραν οι αξιωματούχοι.

Η συνοικία, όπου βρίσκεται ένας καταυλισμός εσωτερικά εκτοπισμένων αποτελεί συχνά το στόχο επιθέσεων της τζιχαντιστικής οργάνωσης.
Τις πρόσφατες εβδομάδες, ο νιγηριανός στρατός έχει εξαπολύσει μια επίθεση ενάντια στους ισλαμιστές αντάρτες στην βορειανατολική Πολιτεία, που βρίσκεται από το 2009 στο επίκεντρο συγκρούσεων. Οι επιθέσεις της Μπόκο Χαράμ δεν έχουν σταματήσει και στοχοθετούν άμαχο πληθυσμό και μέλη των ενόπλων δυνάμεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-AFP

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.