ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βρετανία: «Ρολά» για τον σταθμό Charing Cross του Λονδίνου λόγω μεγάλης διαρροής αερίου στην περιοχή

Βρετανία: «Ρολά» για τον σταθμό Charing Cross του Λονδίνου λόγω μεγάλης διαρροής αερίου στην περιοχή

Ο σταθμός Charing Cross του Λονδίνου έκλεισε νωρίς σήμερα το πρωί εξαιτίας «μεγάλης» διαρροής αερίου στην περιοχή, όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική και η εταιρεία διαχείρισης σιδηροδρόμων, ενώ η αστυνομία απομάκρυνε εκατοντάδες ανθρώπους από ένα ξενοδοχείο και ένα νυχτερινό κέντρο.

«Περίπου 1.450 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από ένα κοντινό ξενοδοχείο και ένα νυχτερινό κέντρο», ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου, ενώ πρόσθεσε ότι μέλη της συνδράμουν την αστυνομία καθώς υπάρχει μεγάλη διαρροή αερίου σε κεντρικό αγωγό στην Κρέιβεν Στριτ οφ Στραντ.

Η πυροσβεστική ανέφερε ότι ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 02:00 (τοπική ώρα, 04:00 ώρα Ελλάδας) και έστειλε στο σημείο δύο πυροσβεστικά οχήματα μαζί με δύο μονάδες αποτελούμενες από 20 πυροσβέστες. Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων αντιμετωπίζουν το περιστατικό και έχουν αποκλείσει τους γύρω δρόμους, καθώς έχουν ανιχνευτεί υψηλά επίπεδα αερίου στην ατμόσφαιρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.