ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νεκρός ένας μαθητής από πυροβολισμό σε σχολείο στο Κεντάκι των ΗΠΑ

Νεκρός ένας μαθητής από πυροβολισμό σε σχολείο στο Κεντάκι των ΗΠΑ

Πριν από λίγο σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε σχολείο στο Κεντάκι, των ΗΠΑ και μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί πως ένας μαθητής είναι νεκρός.

Την ενημέρωση έδωσε ο ίδιος ο κυβερνήτης της περιοχής, ο οποίος μάλιστα κάνει λόγο για αρκετούς τραυματίες.

Οι πυροβολισμοί στο σχολείο και ο νεκρός μαθητής

Οι πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τουλάχιστον πέντε τραυματίες. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, 23.01.2018 (σ.σ. τοπική ώρα), σε λύκειο του Κεντάκι. Το σχολείο φυσικά εκκενώθηκε και πάνοπλοι άνδρες των Αρχών κατέφθασαν άμεσα.

Ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί. Το επιβεβαιώνει και αυτό ο κυβερνήτης του Κεντάκι, Matt Bevin. Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter, αναφέρει: «Τραγικό περιστατικό πυροβολισμών στην κομητεία Marshall. Ο δράστης είναι υπό κράτηση, έχει επιβεβαιωθεί μία απώλεια, πολλοί ακόμη είναι τραυματισμένοι… Πολλά παραμένουν ακόμη άγνωστα… Παρακαλώ μην κάνετε εικασίες και μην διαδίδετε φήμες… Ας αφήσουμε τους άνδρες που φτάνουν στο σημείο να κάνουν την δουλειά τους κι ας είμαστε ευγνώμονες που είναι εκεί να το κάνουν για εμάς…«.

Δείτε την ανάρτησή του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.