ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μάικ Πενς: «Η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι ένας κεντρικός πυλώνας του τυραννικού και καταπιεστικού καθεστώτος»

Μάικ Πενς: «Η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι ένας κεντρικός πυλώνας του τυραννικού και καταπιεστικού καθεστώτος»

Ο αντιπρόεδρος της αμερικανικής κυβέρνησης Μάικ Πενς κατηγόρησε την αδελφή του ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, ότι είναι «πυλώνας» ενός τυραννικού καθεστώτος που καταπιέζει εκατομμύρια ανθρώπους.

«Η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι ένας κεντρικός πυλώνας του πλέον τυραννικού και καταπιεστικού καθεστώτος στον κόσμο, μιας μοχθηρής οικογενειακής κλίκας που βασανίζει, υποδουλώνει, αφήνει να λιμοκτονήσουν και φυλακίζει 25 εκατομμύρια ανθρώπους» δήλωσε ο Μάικ Πενς ενώπιον του Conservative Political Action Conference (CPAC), ενός ετήσιου συνεδρίου των συντηρητικών Αμερικανών, που διεξήχθη κοντά στην Ουάσιγκτον.

«Προς όλους εκείνους, στα ΜΜΕ, που πιστεύουν ότι εγώ θα έπρεπε να σηκωθώ και να χειροκροτήσω τους Βορειοκορεάτες, εγώ τους απαντώ: οι ΗΠΑ δεν στηρίζουν τις φονικές δικτατορίες, εμείς αντιστεκόμαστε στις φονικές δικτατορίες» πρόσθεσε προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα του ακροατηρίου.

«Και εμείς θα παραμείνουμε ακλόνητοι σε αυτό εωσότου η Βόρεια Κορέα σταματήσει να απειλεί τη χώρα μας και τους συμμάχους μας και έως τη στιγμή που θα εγκαταλείψει το πυρηνικό και βαλλιστικό της πρόγραμμα για πάντα» τόνισε ο Μάικ Πενς.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και η Κιμ Γιο Γιονγκ παρακολούθησαν την 9η Φεβρουαρίου την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην ίδια κερκίδα, χωρίς ωστόσο να ανταλλάξουν ούτε μια κουβέντα.

Κατόπιν η Ουάσιγκτον αποκάλυψε ότι ο Πενς ήταν έτοιμος να συναντηθεί με μια αντιπροσωπία υψηλόβαθμων αξιωματούχων της Βόρειας Κόρεας, στο περιθώριο των Αγώνων, όμως αυτή «η σύντομη συνάντηση» ακυρώθηκε «την τελευταία στιγμή» από την Πιονγκγιάνγκ έπειτα από σκληρές δηλώσεις του Αμερικανού αντιπροέδρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.