ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κουκουλοφόροι σκαρφάλωσαν στην πρεσβεία του Ιράν στο Λονδίνο και κατέβασαν τη σημαία (φωτό)

Κουκουλοφόροι σκαρφάλωσαν στην πρεσβεία του Ιράν στο Λονδίνο και κατέβασαν τη σημαία (φωτό)

Άνδρες ντυμένοι στα μαύρα σκαρφάλωσαν πριν από λίγο στην πρεσβεία του Ιράν στο Λονδίνο και κατέβασαν τη σημαία.

Σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, οι εισβολείς φέρεται να είναι υποστηρικτές της λεγόμενης λατρείας Shirazi. Αφού κατέβασαν τη σημαία του Ιράν και ανέβασαν την σημαία της ομάδας τους φωνάζοντας συνθήματα κατά των ιρανικών αρχών αλλά και θρησκευτικών προσωπικοτήτων του Ισλάμ. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι έφεραν ρόπαλα και μαχαίρια.

Οι εισβολείς ζήτησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, την απελευθέρωση του φυλακισμένου Seyyed Hussein Shirazi, γιού του Ayatollah Shirazi, μια θρηκευτική προσωπικότητα του Ιράκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.