ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διαδηλώσεις κατά των τουρκικών επιχειρήσεων σε Γερμανία και Βρετανία

Διαδηλώσεις κατά των τουρκικών επιχειρήσεων σε Γερμανία και Βρετανία

Βίαια επεισόδια ξέσπασαν κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων διαμαρτυρίας σε Βερολίνο και Ντίσελντορφ, στη Γερμανία, για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Άγκυρας εναντίον των Κούρδων στη βόρεια Συρία.

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ (δυτική Γερμανία) κατά τη διάρκεια συγκρούσεων που σημειώθηκαν μεταξύ φιλοκούρδων διαδηλωτών, Τούρκων που πραγματοποιούσαν αντιδιαδήλωση και των δυνάμεων ασφαλείας.

Αστυνομικοί απώθησαν το πλήθος κάνοντας χρήση σπρέι πιπεριού και στην κινητοποίηση των περίπου 150 ανθρώπων «τραυματίστηκαν αρκετοί» άνθρωποι, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Την ίδια ώρα, μια διαδήλωση εναντίον των επιχειρήσεων της Άγκυρας στη Συρία είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά προβλήματα στα δρομολόγια των σιδηροδρόμων στο Μάντσεστερ της Βρετανίας σήμερα, ενώ ένας από τους κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς της πόλης έκλεισε προσωρινά.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Πικαντίλι στη βρετανική πόλη έκλεισε το απόγευμα αφού διαδηλωτές εισέβαλαν στις γραμμές, όπως έγινε γνωστό από έναν εκπρόσωπο τύπου της βρετανικής αστυνομίας Συγκοινωνιών. Ο σταθμός επαναλειτούργησε αργότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.